OEM Rubbergraafwerktuig Seal Kits 70 Kust een O-ring

Plaats van herkomst GUANGZHOU
Merknaam FANGBANG
Min. bestelaantal overeen te komen
Prijs negotiable
Verpakking Details standaardverpakking
Levertijd 5-8 het werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 1000 Stuk/Stukken per Week
Productdetails
Materiaal NBR-rubber, fkm, epdm. Grootte De standaardgrootte of past aan, Norm of aangepast
Hardheid 70-90 kust A OEM/ODM Beschikbaar
Sleutelwoord De uitrusting van de pompverbinding met olieverbinding Productnaam Graafwerktuig Seal Kit
Hoog licht

OEM Rubbergraafwerktuig Seal Kits

,

Rubber hydraulische de verbindingsuitrusting van NBR

,

Graafwerktuig Seal Kits 70 kust A

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De rubbero-ring van de de Verweringsweerstand van Graafwerktuigseal kits excellent

 

X de O-ring van de vormvierling is een vier lippenverbinding met de vorm gelijkend op x, zodat wordt het ook genoemd x-Ring. Het is een verbetering en verbetering op de prestaties van O-ring. Zijn standaardgrootte is volledig hetzelfde als dat van de Amerikaanse standaardo-ring van as568, die de meeste O-ringsgelegenheden kan vervangen.
Vergeleken met de O-ring, heeft de x-vierlingring kleinere wrijvingweerstand en beginnende weerstand toe te schrijven aan de vorming van smeringsholte tussen de verzegelende lippen. Wegens zijn flits is de positie in concaaf van de sectie, is het het verzegelen effect goed. De niet cirkelsectie, vermijdt rollend in het vergelden van motie.
Zo kan de plaats waar de O-ring kan worden gebruikt door X-ring worden vervangen, en het het verzegelen effect is zeer goed, maar de plaats waar x-de vierlingring kan worden gebruikt, kan de O-ring niet worden vervangen, die de reden is waarom de x-Ring duurder is dan O-ring.

 

Specificatie/Technische Gegevens

Punt Het Rubber verzegelen o x van NBR FKM van de de ringsuitrusting van de vormvierling de selectionseal x-ring
Materiaal NBR/epdm rubber
Kleur zwart of aangepast
Grootte Van 5.28*1.78~ 430.66*5.33
Vorm X vorm
Verpakking PE zak + kartondoos, of per klantenvereiste

 

 

De Reden kies waarom ons?

 

1. Kwaliteitscontrole – YFW gebruikt grondstoffen die voor hoogte maakten - kwaliteit slechts, zelfde norm zoals OEM echte delen. Wij hebben nooit onze kwaliteit met inferieure materialen gecompromitteerd. Onze aandrang in hoogte - de kwaliteit voor grondstoffen, het vormontwerp, de productie, en de verpakking maken ons van de andere fabrieken duidelijk uitkomen

 

2. Technische ondersteuning – Onze van de vormontwerp en ontwikkeling afdeling wordt samengesteld van goed geïnformeerde mensen. YFW is uitgerust met de geavanceerde CNC vorm die machines ontwikkelen. Wij testen alle grondstoffen en bestuderen de meest geavanceerde.

 

3. Onderzoek & Ontwikkeling hebben wij een sterk onderzoek en ontwikkelingscapaciteiten, constant strevend naar nieuwe technologieën en methodes om hogere prestaties, concurrentievermogen en kwaliteit te bereiken.