lopende band

  • GUANGZHOU FANGBANG MACHINERY CO,.LTD fabrikant productielijn

Co. van het de Machinesmateriaal van Guangzhoufangbang, Ltd werd opgericht in 2009 en werd geherstructureerd in een vennootschap openbaar door aandelen in 2014. Het hoofdkantoor wordt gevestigd in Huangpu-District, Guangzhou, en heeft een verkoopafdeling, buitenlandse handelsafdeling, assemblagefabriek, productpakhuis, onderhoudsafdeling en andere afdelingen, evenals verkoop en de diensttak van een Haikou. Er zijn momenteel meer dan 50 werknemers.

 

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn hydraulische brekers, onderwaterbrekers, en brekerdelen en multifunctionele gehechtheid voor Shuishan, Furukawa, Ingenieurs, en Dongkong. Tegelijkertijd, kunnen de speciale apparaten voor diverse arbeidsvoorwaarden volgens de het werkende milieuvereisten van de klant worden gemaakt.

 

Onze hoofdmerken: Strijdersysb brekende hamer, de brekende hamer van BENMAWA, Hengyi-ingenieurs brekende hamer, enz.

 

OEM / ODM

Tegelijkertijd, is het de agent van de volgende belangrijkste merken:

Buiten Hydraulische Breker Algemene Agent in de Provincie van Guangdong

De Gehechtheids Algemene Agent van Yantaijuxiang in de Provincie van Guangdong

Van de staafguangdong van de Montebell de super boor algemene agent

Verdeler van de zeemansdolk de hydraulische breker in Hainan

Is de zeemansdolk hydraulische breker de algemene agent van Jiangxi Ganzhou.

R & D

Na jaren van het harde werk en voortdurende verbetering van de uitvoerige kwaliteit van werknemers, heeft het bedrijf zich nu ontwikkeld tot een belangrijke onderneming in de binnenlandse hydraulische brekerindustrie en de verkoopkampioen vele jaren in de Provincie van Guangdong geweest. De producten worden uitgevoerd naar vele landen en gebieden rond de wereld die, die een goed collectief beeld vestigen en een uiterst invloedrijk internationaal merk vestigen.

Wij nemen eerlijk beheer als onze filosofie en dringen bij het gebruiken van de dienst aan om klanten op gevoel indruk te maken en te handhaven. Betreffende kwaliteit als reddingslijn van de onderneming, en eerst het vergen van kwaliteit als ontwikkelingsconcept, zullen wij de one-stop dienst voor klanten creëren. Met een volledig systeem voor kwaliteitscontrole en van de naverkoopdienst netwerk, benadrukken wij de bron van kwaliteit en controleren strikt de kwaliteit van zelf-gemaakte delen en het productieproces in termen van productie.

Laat een bericht achter